Beställa insektsnät från RIPO International?

Här kan du få en inblick i hur din beställning tillverkas och vad som faktiskt händer bakom kulisserna.
Kontakt och konsultation - RIPO

Hur kan du rådgöra med oss?

Oavsett om du ställer din fråga på hemsidan eller skriver till online@ripo.lv eller fyller i vårt kontaktformulär kommer vi att svara dig under vår arbetstid 08:00-16:00 så snart som möjligt. Vi kommer gärna att chatta med dig på ditt modersmål med hjälp av översättningsappen. Om du talar engelska hjälper vi dig gärna via telefon + 371 28 736 002
Du kan alltid skicka in dina bilder till oss via Whatsapp där du vill installera insektsnät så hjälper vi dig att välja rätt lösning eller eventuell hjälp med att själv vidta åtgärder.

Hur behandlas din beställning?

När du har gjort beställning skickar vårt system dig automatiskt produktskissen med beställda produkter och mått. Vid misstag i mått eller produktkonfiguration har du 24 timmar på dig att be oss ändra din beställning innan vi sätter din beställning i produktion. Vi hjälper dig att göra nödvändiga ändringar och förnya din beställning. Om du har ändrat dig om din beställning under en 24-timmarsperiod kommer vi att återbetala det totala beloppet för din beställning.

Orderbekräftelse
Tillverkning av rullinsektsnät RIPO - 1
Tillverkning av rullinsektsnät RIPO - 3
Tillverkning av rullinsektsnät RIPO - 2
Tillverkning av rullinsektsnät RIPO - 4

Hur produceras din beställning?

  • 24 timmar efter att din beställning har mottagits ges all information till vårt produktionsteam.
  • Vi tillverkar din produkt så att den redan är förmonterad, så du behöver inte bekymra dig om att klippa profilerna eller något behov av specifika verktyg för att montera dem.
  • I tillverkningsprocessen för insektsnät i karmar och dörrar använder vi extruderad ramteknik – profilhörnen är mycket starka och produkterna kommer att ha en lång livslängd.
  • Rulla insektsnät är sammansatta av premium aluminiumprofiler och kassetter, som är kompakta i storlekar och utseende.

Hur packas och levereras din beställning?

  • När produktionsprocessen är klar packas din beställning noggrant så att den inte skadas under fraktprocessen.
  • Små produkter som rullgardiner förpackas delvis demonterade (kärlen kopplas bort från rullkassetten) så förpackningen är mindre än färdigmonterade insektsnät i karmar och dörrar.
  • När paketet är klart för leverans ringer vi leveransföretaget. Vi informerar dig genom att skicka meddelande när din beställning skickas från vårt lager.
Rullinsektsnät i förpackning
Paketleverans med bud
Packa upp och installera rullinsektsnät

Vad händer efter att din beställning kommit?

  • När din beställning anländer bör det mottagna paketet kontrolleras mot eventuella skador under transportprocessen. Du kan läsa HÄR, vad du ska göra i sådana fall.
  • Uppackning och installation kan börja. Vår installation av insektsnät tar cirka 5-20 minuter.
  • Vid eventuella svårigheter eller frågor står vi redo att hjälpa dig.

Vi blir glada om du lämnar din feedback HÄR – vår kunds åsikt är ett stort värde för oss för den ständiga förbättringen av RIPOs produkter och tjänster.

Dags att njuta av frisk luft utan insekter!

Du behöver inte tveka. Du kan börja njuta av en god natts sömn, flyga gratis middagar och en fläkt av frisk luft direkt.